Deloitte Advokatfirma

Deloitte Advokatfirma og våre tilbud til studentene
Deloitte Advokatfirma har et ungt og fremtidsrettet miljø, og er i sterk vekst med ledende spisskompetanse i tverrfaglige og globale team innen skatt og avgift, transaksjoner, samt generell forretningsjuss. Deloitte Advokatfirma er en del av Deloitte Global Tax & Legal med ett av verdens største nettverk av advokatfirmaer.

Vi er mer enn 220 advokater og rådgivere i Norge med kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Haugesund, Tønsberg, Drammen og Kristiansand. For jusstudenter som går tredje studieår eller senere, tilbyr vi traineeopphold ved flere av våre kontorer. Ved kontoret i Oslo har vi minst to traineer inne til enhver tid, og ved våre kontorer i Bergen, Stavanger, Haugesund og Tønsberg er det gjerne rundt fem traineer i løpet av semesteret.

Deloitte Advokatfirma er organisert i faggrupper og tverrfaglige bransjegrupper for på en best mulig måte kunne yte service med høy faglig kvalitet overfor våre kunder. Dersom utførelsen av et oppdrag nødvendiggjør annen kompetanse enn den juridiske, vil Deloitte Advokatfirma som en del av Deloitte Norge involvere et tverrfaglig team med spisskompetanse også utenfor advokatfirmaet. Som trainee i Deloitte Advokatfirma, vil du få mulighet til å jobbe med problemstillinger vi arbeider med til daglig som en del av større, mindre og tverrfaglige team.

 

Hva innebærer et traineeopphold i Deloitte Advokatfirma?
Et traineeopphold hos oss innebærer at du arbeider med de samme oppgavene som våre advokatfullmektiger i en periode på 4-6 uker. Arbeidshverdagen vil derfor være ulik for hver trainee ut i fra hvilke saker advokatane og rådgiverne hos oss jobber med. Vi ønsker at traineene skal få mulighet til å prøve seg på ulike problemstillinger, fagområder og oppgaver. I løpet av traineeoppholdet vil du få muligheten til å delta på det som skjer av både faglige og sosiale arrangementer i perioden.

For å sikre et best mulig utbytte av traineeoppholdet for deg som trainee, vil du få tildelt en sosial fadder og en faglig fadder. Den sosiale fadderen vil ta deg i mot på din første dag, sørge påse at du trives, får ordenet det praktiske og ellers være tilgjengelig som sparrings- og samtalepartner. Den faglige fadderen vil følge deg gjennom hele oppholdet og sørge for at du får varierte arbeidsoppgaver som gir et høyt faglig utbytte.

 

Hvem vi ser etter?
Vi ønsker gode kandidater til stillingen som trainee i Deloitte Advokatfirma, men for oss er det ikke bare karakterer som er viktig. Etter vår mening har også andre kvaliteter betydning og vi ser derfor etter interessante søknadstekster, verv i foreninger eller andre organisasjoner, deltidsjobber, attester, idrettsengasjement og andre spennende hobbyer og egenskaper. Vi ønsker imilertid at du minst har kommet halvveis på jusstudiet (3. året) når du er trainee hos oss.

Vi tar imot søknader under ALD i Bergen, og ser etter traineer til kontorene i Oslo, Bergen, Stavanger, Haugesund og Tønsberg.

Andre studenttilbud

I tillegg til traineeopphold, tilbyr også Deloitte Advokatfirma skriveplasser med og uten stipend og manuduksjoner i Oslo. Hver sommer arrangeres også voyage@deloitte der Deloitte inviterer studenter med ulike faglige bakgrunner til kurs, caseløsning og mønstring på Christian Radich.

Les gjerne mer om alle våre studenttilbud på våre karrieresider www.student.deloitte.no.

Skulle du ha spørsmål, kan du også ta kontakt med vårt skoleteam ved Monica (mokarlsen@deloitte.no), Sondre (songjein@deloitte.no) eller Caroline (chauge@deloitte.no).

Skoleteamet, sammen med representater fra Bergen, Stavanger, Haugesund og Tønsberg vil være tilstede under ALD.

 

Vi gleder oss til å se deg!