Informasjon til studenter

 

Arbeidslivsdagene (ALD) har som formål å være bindeleddet mellom jusstudentene og aktører fra arbeidslivet. Vi ønsker å gi deg et innblikk i alle de ulike mulighetene som utdannelsen gir.

Ved å delta på arrangementer i regi av ALD, både før og under messedagene, vil du få en oversikt over det mangfoldet av bedrifter og organisasjoner som du kan jobbe hos etter endt studie. Videre gir Arbeidslivsdagene deg en unik mulighet til å bli bedre kjent med disse aktørene og hva de kan tilby deg, både under og etter studiet. Som student har du også mulighet til å få et trainee-/praktikantopphold hos de aktørene som tilbyr dette gjennom intervjuordningen.

Som jusstudent oppfordrer vi deg, uansett årstrinn, til å delta på de ulike arrangementene i forkant av ALD og på messedagene.

 

Hva du kan delta på

For det første kan du delta på bedriftspresentasjoner på kvelden. Her gis en lengre presentasjon av enkelte bedrifter, videre er  det en lett serving og det er en god mulighet til å snakke med representanter fra bedriftene.

Bedrifts- og temapresentasjonene under messedagene er en super anledning til å få en kort og god oversikt over de ulike aktørene som deltar under ALD og hva som særpreger den enkelte aktør. I tillegg vil du ved å delta på disse bedriftspresentasjonene være med i trekningen av flotte premier!

Videre arrangerer vi jobbsøkerkurs, CV-veiledning og CV-fotografering. Dette er arrangementer som vil være lærerikt og nyttig både for deg som nettopp har startet på studiet, og for deg som har gått flere år på Dragefjellet.

De største arrangementene er messedagene som går over tre dager. Disse dagene vil frivillige, offentlige og private aktører stå på stand i Vrimle og kantinen. På stand vil du møte representanter fra bedriftene og organisasjonene som er interessert i å møte deg som jusstudent, og du kan levere CV og søknad til flere av aktørene som står på stand.

Uavhengig om du ønsker å søke traineeopphold er messedagene en unik anledning til å treffe senere potensielle arbeidsgivere og få svar på det du måtte lure på. 

Arbeidslivsdagene avsluttes med et kveldsarrangement på Biblioteket bar. Her legges det til rette for uformell mingling mellom studentene og aktørene.

 

Vi håper å se deg under Arbeidslivsdagene og at du griper de mulighetene som ALD har å tilby deg som student!

 

Følg oss på Facebook for jevnlige oppdateringer.


 

Hovedsamarbeidspartnere:
Arrangeres av:
Kontakt:

E-post:

ald@juristforeningen.com

 

Postadresse:

Juristforeningen v/ Arbeidslivsdagene
Magnus Lagabøtes plass 1
5010 Bergen

Besøksadresse: