Kvale Advokatfirma DA

Kvale Advokatfirma bistår nasjonalt og internasjonalt næringsliv innen alle sentrale forretningsjuridiske områder. Vi er i dag mer enn 100 ansatte ved vårt kontor i Oslo. 

En karriere i Kvale

Kvale har i dag 75 advokater, hvorav 15 advokatfullmektiger. Som nyansatt fullmektig er vi opptatt av at du skal vokse faglig og personlig. I Kvale har vi derfor et sterkt fokus på videreutvikling og kompetansebygging.

Hos oss vil du hovedsakelig jobbe med aktuelle saker knyttet til ditt fagområde, men vil også oppleve tverrfaglig arbeid i større komplekse saker.

Gjennom å samarbeide på tvers av fagområder finner vi skreddersydde løsninger for våre klienter. Denne måten å jobbe på tror vi er med på å gi deg økt læringsutbytte, samtidig som du blir utfordret underveis. Du vil også få partneroppfølging i prosessene du er med i.

Du vil bli møtt av en åpen og inkluderende kultur, som er preget av høy faglig kvalitet og godt samarbeid

For at Kvale skal kunne utvikle seg og fortsette veksten vi har hatt frem til nå, er vi avhengig av dine innspill, din kompetanse og dine ferdigheter. Sammen med oss vil du kunne utvikle deg både karrieremessig og på det personlige plan.

Hva ser vi etter?

Vår styrke ligger i menneskene og da trenger vi deg som er forretningsorientert, faglig sterk og god på å bygge relasjoner.

Hvis du i tillegg er utadvendt, innsatsvillig og tillitsfull er det kanskje nettopp deg vi er på jakt etter.

Vi ønsker at alle som jobber i Kvale skal trives på arbeidsplassen, både når det kommer til det faglige og det sosiale arbeidsmiljøet. Derfor har vi en heterogen sammensetning av dyktige og ambisiøse mennesker som stiller opp for jobben og hverandre. Har du egenskapene vi er ute etter, vil vi stå på for at du skal lykkes med din karriere.

Når du begynner hos oss vil du få tildelt en fadder blant advokatfullmektigene som vil fokusere på å introdusere deg for det sosiale miljøet på jobben. Du vil også bli tilknyttet en partner som vil ha ansvaret for din faglige utvikling.

Vi er stadig på utkikk etter talenter. Synes du Kvale høres ut som et sted du kunne tenke deg å starte karrieren hører vi gjenre fra deg.

For mer informasjon les mer på www.kvale.no/karriere.