Advokatfirmaet BAHR AS

BAHR ble etablert i 1966 og er en rendyrket forretningsjuridisk praksis. Vår virksomhet er basert på teamarbeid, integritet og prestasjonslyst. Vi har et sterkt fokus på at vi sammen skal gjøre hverandre bedre. Alle som arbeider i BAHR skal i størst mulig grad få faglige og personlige utfordringer, tilpasset den enkeltes ønsker og nivå.

Traineeordning

Vi har en veletablert traineeordning for studenter som ønsker et innblikk i livet som forretningsadvokat. Et traineeopphold varer som regel i seks uker. Du vil være tilsluttet en av våre markedsgrupper og dedikerte mentorer sørger for at du blir en del av miljøet og har noen det er spesielt naturlig å forholde deg til og søke råd hos ved behov. Du inviteres med på BAHRacademy, klientseminarer og sosiale arrangementer som holdes i perioden du er hos oss. Vi vil alle gjøre vårt beste for at din tid hos oss skal være lærerike og inspirerende.

Corporate Legal Intern

Vi tilbyr også et studentprogram i samarbeid med Aker Solutions og DNB Juridisk, Corporate Legal Intern. Ved å delta i programmet gjennomfører du tre seksukers traineeopphold i løpet av en periode på 18 måneder. Seks uker hos BAHR, seks uker hos Aker Solutions og seks uker hos DNB Juridisk. I løpet av tre studiesemestre får du innblikk i advokatarbeidet både i et forretningsadvokatfirma og i store bedrifter med egen juridisk avdeling. Corporate Legal Intern-programmet gir en unik mulighet til å delta i store og varierte oppdrag i samarbeid med landets ledende advokater.

Arbeidslivsdagene 2020

Under Arbeidslivsdagene tar vi imot traineesøknader, fullmektigsøknader og søknader på studentprogrammet Corporate Legal Intern. Vi kommer også til å holde intervjuer i etterkant. Vi håper du kommer innom standen vår på messedagen og gleder oss til å treffe deg.

For mer informasjon om BAHRs aktiviteter for studenter, følg oss på Facebook og Instagram

 

Rekruteringsteamet

 

        Cecilie Bøe                Vegard Hervig         Kristin Vogt-Jacobsen       Atle Skaldebo-Rød         Siw Toussaint