Advokatfirmaet PwC er med over 200 medarbeidere et av Norges største advokatfirmaer og har et av de ledende miljøene innenfor kjerneområdene skatt, avgift, selskapsrett og transaksjonsstøtte. Men vi jobber også med mer enn det; bobehandling, arbeidsrett, bank og finans, kontraktsrett, tvisteløsning/prosedyre, offentlige anskaffelser, GDPR, fast eiendom samt øvrig bistand til offentlig og privat sektor for å nevne noe.

 

Spennende?

For deg som er jusstudent kan vi tilby trainee-program eller masteroppgave-stipend. Flere av våre tidligere studenter er senere ansatt som fullmektiger hos oss, mulighetene ligger åpne!

 

Litt mer om PwC:

Vi er verdens største nettverk av revisorer, advokater og rådgivere. I Norge er vi ca 2000 medarbeidere fordelt på 27 kontorer og filialer. I PwC-nettverket globalt er vi mer enn 250 000 mennesker i 158 land. Advokatfirmaet PwC har kontorer i Bergen, Stavanger, Oslo, Førde, Ålesund og Tromsø

 

TRAINEE

PwC har skreddersydd et traineeprogram for deg som er jusstudent og har avlagt eksamen på

 1. avdeling.

Traineeprogrammet i PwC:

 • Varer fra fire til seks uker
 • Du får spennende arbeidsoppgaver, bratt læringskurve og tett oppfølging
 • Du blir sysselsatt med utfordrende arbeidsoppgaver, og du vil som trainee allerede fra første dag få en følelse av hvordan det er å jobbe i Advokatfirmaet PwC
 • Traineeprogrammet er en av våre viktigste rekrutteringskilder når vi skal ansette nyutdannede jurister

Du som søker bør…

 • Være ambisiøs og samfunnsinteressert
 • Ha et ønske om å jobbe med skatt, avgift og transaksjonsstøtte
 • Være utadvendt og sosial
 • Gjerne ha erfaring fra frivillige verv

 

MASTERSTIPEND

Masterstipendet tilbys faglig engasjerte og dyktige  studenter som ønsker å skrive masteravhandling  innenfor et av PwCs kjerneområder. Vi kommer sammen frem til et praktisk aktuelt tema  for oppgaven som kan gi både deg og PwC en økt  fagkompetanse.

Hos oss kan du få:

 • Egen kontorplass i Advokatfirmaet PwCs lokaler
 • Stipend fra kr. 25.000,- avhengig av avhandlingens omfang og varighet
 • Egen veileder som diskusjonspartner
 • Deltagelse på faglige og sosiale arrangementer
 • Et meget godt faglig og sosialt miljø
 • Egen PC
 • Tilgang til bibliotek og relevante databaser

Som student med masteroppgavestipend vil du være en del av kontorlivet som vanlig PwC-ansatt.  Du vil få innblikk i løpende oppdrag som har sammenheng med temaet for oppgaven din,

og bli fulgt opp av en av våre advokater.

 

JOBB i PwC ETTER STUDIENE?

Fokus på din bevilling

Som fullmektig i Advokatkontoret PwC tilrettelegger  vi for at du får bevilling innen rimelig tid.

 

Du vokser i takt med utfordringene

Vi investerer i deg. 10 prosent av vår omsetning  går til å heve din kompetanse. Det arrangeres  både obligatoriske og frivillige kurs. Du vil alltid  være forberedt når du møter klienter og ulike  problemstillinger sammen med ditt team.

 

Et utviklende arbeidsmiljø

I PwC jobber du sammen med dyktige medarbeidere  og rundt deg har du et apparat som utfordrer deg og gir deg muligheter til både personlig og faglig  utvikling. Arbeidsmiljøet er unikt og du har de beste  folkene rundt deg til enhver tid som gjør at du ønsker  å gi av deg selv og yte ditt beste.

 

En sporty arbeidsplass

Vi går StoltzenOpp, løper Holmenkollstafetten og går på ski om vinteren. Vi spiller fotball, håndball og golf. Vi har jegergruppe, klatregruppe og arrangerer squash-turnering. Uansett hvilken idrett du foretrekker, er det gode muligheter for å bedrive den sammen med gode kolleger.

 

Arbeidsopphold i utlandet

I en verden hvor du jobber med både store og  små internasjonale kunder, vil et arbeidsopphold i utlandet være en viktig del av karriereutviklingen din. I PwC får du muligheten til utplassering ved et eller flere av våre kontorer i vårt globale nettverk.

Oppholdet kan være kortvarig eller det kan vare  lengre enn ett år. Uansett lengde vil utplasseringen  gi deg erfaringer, perspektiver og et nettverk som vil  være med deg hele karrieren.

 

PwC ER EN AV HOVEDSAMARBEIDSPARTNERNE TIL CONGREGATIO FORENSIS

CF er bindeleddet mellom studentene og den juridiske profesjonen.

Foreningens formål er å legge til rette for at gode ideer kan realiseres og utvikles, slik at tilbudet til studentene blir best mulig. For å oppnå dette har CF fra oppstarten samarbeidet nært med bl.a. PwC om å benytte vår kompetanse til å gi studentene et bedre tilbud. Noen av landets dyktigste advokater har delt av sin kunnskap gjennom pensumrelevante artikler, metodekurs og manuduksjoner.

 

www.pwc.no

Ta kontakt med Max Gudmundsen om du ønsker mer informasjon om trainee-ordningen vår.
E: max.gudmundsen@pwc.com
T: 9098 6705