Advokatfirmaet Ræder

Ræder er et forretningsjuridisk advokatfirma med rundt 60 kompetente og erfarne advokater. Vi er opptatt av å rekruttere de smarteste unge hodene, som er nøkkelen til at vi i snart 70 år har gitt verdifulle råd til store og små bedrifter i både inn- og utland.

Vi får fart på deg!
Å vinne en stafett krever en perfekt start, et høyt tempo og godt samarbeid underveis. Slik er det også når du som jusstudent skal lykkes med studiene og i arbeidslivet. Hos oss kan du jobbe tverrfaglig og samtidig spesialisere deg innen et utvalgt juridisk område.

Hos oss kan du jobbe med: Arbeidsrett, Børs og selskapsrett, Forsikring og erstatningsrett, IPR, Konkurranserett, offentlige anskaffelser, Næringseiendom, Entreprise, Eiendomsutvikling, plan- og bygningsrett og samfunnskontakt, Restrukturering og insolvens, Shipping, marine og transport, Skatt og avgift.

Startskuddet: traineeordningen
Vår traineeordning gir deg muligheten til å finne ut hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig i et forretningsjuridisk advokatfirma. For studenter har vi fortløpende opptak til traineeopphold, der hovedopptaket skjer etter intervju under Arbeidslivsdagene i Bergen.

Neste etappe: skriveplass
Som masterstudent kan du søke om skriveplass med stipend hos Ræder for å skrive avhandlingen som inngår i mastergraden.

Målgang: jobb i Ræder
Vi er alltid på jakt etter kloke hoder, som har den rette miksen av faglig interesse og kunnskap, og menneskelige og sosiale egenskaper Vi er alltid på jakt etter kloke hoder. Hos Ræder får du tidlig ansvar og spennende arbeidsoppgaver. Gjennom et tett samarbeid med erfarne advokater, krevende utfordringer og deltagelse i kundemøter og i retten, legger vi til rette for at du utvikler deg og får fart på karrieren. Vi har en flat struktur, godt arbeidsmiljø og et sterkt fokus på at våre fullmektiger får sin advokatbevilling innen tiden.

Arbeidslivsdagene
Vi ser frem til å møte deg på ALD! Kom innom vår stand, få informasjon, bli kjent med oss og søk på vår trainee-ordning.

For mer informasjon om Ræders aktiviteter for studenter, følg oss på Facebook og Instagram eller se www.raeder.no

Få en perfekt start på et godt lag!