Bli kjent med en advokat i Simonsen Vogt Wiig!

Jofrid Orvedal Aase jobber hos Simonsen Vogt Wiig i Bergen, og fikk nylig advokatbevilling. Hun var trainee høsten 2016, og hadde skriveplass våren 2017.

Jofrid ble kjent med skriveplassordningen da hun var trainee tidlig i 5. året på jussen. – Jeg oppdaget raskt at dette var et firma jeg trivdes hos, og bestemte meg derfor for å søke skriveplass for å bli bedre kjent med firmaet, sier hun. Hun synes det er mange fordeler med å være tilknyttet et advokatfirma mens man skriver masteroppgaven: -For det første får man en god struktur på arbeidsdagene, man får et eget kontor, tilgang til alle faglige ressurser, og ikke minst har man muligheten til å diskutere oppgaven sin med advokater som daglig arbeider med det rettsområdet du har valgt å skrive om. I tillegg blir man en del av det sosiale miljøet på arbeidsplassen, og blir enda bedre kjent med firmaet.

Jofrid fikk under traineeoppholdet et godt inntrykk av Simonsen Vogt Wiig som arbeidsplass og at det var et firma med gode muligheter for faglig utvikling. – Traineeoppholdet jeg hadde i SVW skilte seg svært positivt ut, og jeg bestemte meg raskt for at dette var et firma som passet meg bra, og som jeg ønsket å arbeide i når jeg var ferdig på jussen. Arbeidsmiljøet, menneskene og kulturen gjorde at jeg ikke var et sekund i tvil da jeg fikk tilbud om jobb, sier hun.

Hverdagen som advokatfullmektig er svært variert. En vanlig dag for Jofrid består gjerne av en kombinasjon av selvstendig arbeid med saker, møter, og diskusjoner og samarbeid med kollegaer.

– Jeg har fått mulighet til å arbeide med små og store saker på mange ulike rettsområder, samtidig som jeg har fått utvikle meg faglig innenfor de rettsområdene jeg er mest interessert i. Som advokatfullmektig hos Simonsen Vogt Wiig blir du raskt selvstendig, samtidig som du får den nødvendige oppfølging fra erfarne advokater, avslutter Jofrid.

 

Om Simonsen Vogt Wiig

Simonsen Vogt Wiig er et ledende forretningsjuridisk advokatfirma med kontorer i alle de største byene i Norge, samt Singapore. Våre 180 advokater bistår alle sentrale bransjer, og bygger varige relasjoner med våre klienter ved å kombinere inngående forretningsforståelse og juridisk spisskompetanse.

Vi mener at et mangfoldig og allsidig team er best posisjonert for å gi strategisk juridisk rådgivning. Derfor fokuserer vi på å tiltrekke, videreutvikle og beholde profiler med ulik bakgrunn og erfaring. Hos oss får du varierte muligheter for karriere- og kompetanseutvikling, og du blir en del av et inspirerende og inkluderende arbeidsmiljø.

 

Studenttilbud

I Simonsen Vogt Wiig kan du starte din karriere allerede som student. Våre tilbud til jusstudenter gir praktisk erfaring og innsikt i en forretningsadvokats hverdag.

Et traineeopphold hos oss varer normalt i 4-5 uker. Som trainee får du arbeide med reelle saker innenfor flere av våre fag- og bransjeområder. I tillegg blir du naturligvis invitert med på firmaets sosiale samlinger og arrangementer i traineeperioden. Vi tilbyr også skriveplass til studenter som ønsker å skrive masteroppgave innenfor et tema som er relevant for våre fagområder.

Hvis du kunne tenke deg å bli en del av et miljø som har satt seg som mål å heve listen for advokattjenester, hører vi gjerne fra deg. Send en mail til vårt rekrutteringsteam på student@svw.no, en henvendelse er alltid velkommen!

 

www.svw.no