Å velge arbeidsgiver er et viktig valg for din fremtidige karriere. Mulighetene er mange, og det er ikke lett å vite hva som er det rette valget for deg. Vi råder deg derfor til å sondere terrenget godt allerede mens du er student.

I advokatbransjen bruker vi ofte et likelydende språk og beskriver oss selv på samme måte. Hva skiller SANDS fra de andre? Kanskje er det ingenting, kanskje er det mye. Selv syns vi det siste.

I SANDS har vi lagt vekt på å bygge lag. Lag som består av individer som kompletterer hverandre både faglig og sosialt. Hver person er viktig, og brikkene må passe sammen. Vi ønsker et firma med medarbeidere som brenner for det juridiske faget, har glimt i øyet og som det er lett å samarbeide med. Ikke bare fordi vi på den måten skaper et godt arbeidsmiljø, men også fordi vi er overbevist om at våre klienter setter pris på det.

For å kunne levere best mulig resultat er vi nødt til å tiltrekke oss Norges fremste advokater. Hos oss finnes det ingen «type». Vi vet at vi ikke er like, vi har synlige og ikke-synlige forskjeller, et mangfold vi omfavner. Vi er alltid på utkikk etter talenter som speiler vårt samfunn, fordi vi mener det gjør oss til en bedre samarbeidspartner.

Vi som jobber i SANDS, har også mye til felles. Vi forenes i vår ambisjon og vårt driv til å føre firmaet videre. Vi jobber for kvalitet i alt vi gjør, og vi ønsker en arbeidsplass basert på godt samarbeid og gjensidig respekt, der alle gjør sitt aller beste. Til sammen er vi over 220 medarbeidere.

Firmaet har vært i sterk vekst de siste årene med mange nye på laget. Flere av disse er advokatfullmektiger, og mange har vært traineer hos oss i løpet av studietiden. Traineeordningen er dermed en av våre viktigste rekrutteringskanaler til fullmektigstilling.

Innsikt i flere fagområder

Som trainee i SANDS er vårt mål at du skal få et realistisk innblikk i hverdagen som advokatfullmektig. Vi legger stor vekt på å gi våre traineer et lærerikt, meningsfylt og utfordrende opphold. Hos oss blir man ikke tilknyttet en faggruppe, så du vil få muligheten til å jobbe i bredden av våre fagområder. Ved å teste ut ulike fagfelt, vil du gjennom arbeidsoppgavene få en god indikasjon på hva du synes er spennende og hvilke fagfelt som passer best til din personlighet.

Et traineeopphold er ofte ditt første møte med forretningsjuridiske fagområder, og overgangen fra teori til praksis kan være overveldende. Du vil fort erfare at det er stor variasjon i type arbeid som gjøres i de ulike fagområdene. Noen preges av tvisteløsning eller store saker som strekker seg over lengre tid, og noen krever at du dypdykker i det faglige.

Varierte arbeidsoppgaver

Fundamentet i vår advokatpraksis er rådgivning og tvisteløsning, og vi ønsker at alle våre traineer skal få være med i forberedelsene av og overvære en rettssak. I tillegg vil du få varierte oppgaver fra advokatfullmektiger, advokater og partnere. Læringen varierer fra det formelle til det uformelle, og du vil få være med på fagmøter og klientmøter, bistå ved transaksjoner, og delta i rettssaker. Mye av læringen vil skje gjennom sparring og diskusjon med dine kolleger. Vi ønsker å gi deg eierskap til sakene du får tildelt. Vårt ansvar er å sikre at du får den tryggheten du trenger for å prestere best mulig.

Ved oppstart får du tildelt en fadder som følger deg gjennom hele oppholdet, både faglig og sosialt. Som trainee inviteres du også til alle faglige og sosiale arrangementer som finner sted i løpet av ditt opphold, og du blir en del av trainee-nettverket på tvers av våre kontorer. SANDS har kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim, Tromsø, Tønsberg og Ålesund, og du er velkommen til å søke traineeopphold ved alle våre kontorer.

Kort sagt får du:

  • 4-6 uker med varierte og spennende arbeidsoppgaver innen ulike rettsområder
  • En dedikert fadder som gir deg tett oppfølging gjennom hele traineeperioden
  • Delta på faglige og sosiale arrangementer
  • Mulighet til å bistå i forberedelsene av og under rettssaker
  • Konkurransedyktig lønn
  • Bli en del av nettverket av tidligere og kommende traineer, og delta på SANDS’ Prosedyredag og traineemiddager
  • Mulighet til å søke om skriveplass gjennom traineeprogrammet
  • Sist, men ikke minst – en herlig gjeng som kolleger!

www.sands.no/karrieremuligheter

Du vil kanskje også like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.