Sara Foss Aaserud har vært trainee i BAHR i to omganger, fikk skriveplass og begynte i firmaet som advokatfullmektig i august 2023. Hun valgte BAHR på grunn av firmaets faglige styrke og inkluderende kultur.

BAHR er et av Norges ledende forretningsadvokatfirmaer, etablert i 1966. Firmaet, som er lokalisert i Oslo og Bergen, dekker alle de sentrale forretningsjuridiske disiplinene. Firmaets nær 250 medarbeidere, hvorav 185 advokater og advokatfullmektiger, bistår toneangivende norske og utenlandske industriselskaper, private investormiljøer, offentlige eiere og offentlig eide selskaper. BAHR er involvert i en betydelig andel av de større transaksjonene, restruktureringsprosessene og andre juridiske prosjekter og oppdrag. BAHR er rangert helt på topp av de største og mest anerkjente ratingbyråene i bransjen.

BAHR rekrutterer hvert år mange nye advokatfullmektiger. For nyutdannede går veien til fast jobb i firmaet gjerne gjennom trainee-ordningen, som gir et helt unikt innblikk i hvordan det er å jobbe som forretningsadvokat, og å jobbe i BAHR. Sara Foss Aaserud var trainee i firmaet to ganger, og har gode erfaringer med ordningen.

  • I tillegg til det høye nivået på den faglige opplæringen vil jeg trekke fram det sosiale som det aller viktigste ved trainee-oppholdene mine. I BAHR er vi mange unge, som har det hyggelig sammen i kontorlandskapet, i lunsjen og etter arbeidstid. Du blir raskt inkludert av alle, fra fullmektiger til partnere og det er veldig, veldig lav terskel for både å spørre om hjelp, og å hjelpe, sier Sara Foss Aaserud, advokatfullmektig i BAHR.

Sara var trainee første gang i desember 2021, hvor Norge fortsatt var preget av COVID-19-restriksjoner.

  • Da var vi naturlig nok færre på kontoret, og jeg møtte færre av kollegene ansikt til ansikt. Derfor var det utrolig kult å komme tilbake som trainee igjen i september 2022, da jeg fikk kjenne på den gode hverdagsfølelsen på kontoret. Hvor alle er på plass, og det er travelt i kontorlokalene.

Etter å ha fullført trainee-opphold nummer to fikk Sara tilbud om jobb som advokatfullmektig etter endte studier, og takket ja til både stillingen og til tilbudet om skriveplass.

  • Å ha skriveplass i BAHR var en skikkelig god opplevelse. Vi satt sammen alle masterstudentene i vår private, lille lesesal og kontorlandskap. Det var helt fantastisk! Vi hadde et sted å møtes og jobbe sammen hver dag, og hadde noen av Norges dyktigste fagpersoner vegg i vegg, som gjerne kom innom for en prat. Skriveplassen gjorde også at jeg ble kjent med kolleger og med kontorene på en veldig fin måte, sier hun.

Sara valgte å begynne i BAHR på bakgrunn av hva hun hadde hørt og opplevd av det sosiale og inkluderende arbeidsmiljøet.

  • BAHR er jo ett av de ledende advokatfirmaene, og det faglige nivået er svært høyt. I tillegg ble jeg veldig solgt av menneskene og det sosiale, åpne, inkluderende og ganske morsomme miljøet. Det er stor takhøyde for humor her, og det er mange morsomme mennesker i gangene. Du er jo mye på jobb, og da er det viktig å omgi seg med et faglig sterkt og hyggelig miljø.

Sara jobber i dag innen virksomhetsområdet Miljø og energi, med transaksjoner, kontraktsrett og rådgivning for noen av Norges største selskaper.

  • Jeg er ny og lærer noe nytt hver dag. Jeg gleder meg til å komme ordentlig inn i alt, og oppleve stadig økende grad av mestring. Ikke minst gleder jeg meg til å bli kjent med alle, og ta imot nye. I BAHR får du mulighet til å vokse med oppgavene, og det gir en god følelse, avslutter Sara.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.