Mitt navn er Kristina Obradovic. Jeg går fjerde året ved Universitetet i Bergen, og jeg har vært trainee hos Magnus Legal høsten 2023. Trainee-oppholdet mitt hos Magnus Legal oppsummerer jeg med stikkordene «verdifull erfaring», «bratt læringskurve» og et «enormt inkluderende miljø».

Kristina Obradovic

Den unike trainee-ordningen hos Magnus Legal

Magnus Legal sin trainee-ordning innebærer at man jobber en dag i uken over et halvt år. På denne måten får man muligheten til å utvikle seg over tid og bli godt integrert i det sosiale og faglige miljøet. For meg har mandagen utviklet seg fra være en kjedelig hverdag etter helgen, til å bli en dag jeg virkelig ser frem til med entusiasme. I tillegg er trainee-oppholdet fleksibelt, og påvirker ikke studiehverdagen.

Magnus Legal sin internasjonale kundeportefølje gjør at man arbeider med interessante problemstillinger både nasjonalt og internasjonalt. For meg har dette vært en unik mulighet som har gitt mersmak. Under mitt opphold har jeg arbeidet med et bredt spekter av forretningsjuridiske problemstillinger, alt fra skatt og avgifter til selskapsrett, tingsrett og arbeidsrett. At jeg har vært trainee over ett semester, har gitt meg muligheten til å fordype meg i sakene og læringskurven har vært bratt. Dette har gitt meg en verdifull erfaring og innsikt i arbeidshverdagen til advokater.

Oppfølging fra partnere og senioradvokater, og evnen til å se deg

At Magnus Legal er et mellomstort advokatfirma, gjør tilgangen til partnerne større. Jeg har jobbet tett med både advokatfullmektigene, advokatene og partnerne, hvorav samtlige alltid har tatt seg tid til å dele sin kunnskap. Som trainee har jeg også blitt inkludert i firmaets ukentlige møter hvor man får mulighet til å høre hva andre arbeider med, og til å selv fortelle om hvilke problemstillinger man arbeider med. Jeg har følt at mine innspill har blitt tatt seriøst. Dette har gjort at jeg alltid har følt meg som en del av laget.

Medarbeiderne på Magnus Legal er positive og løsningsorienterte, hvilket har motivert meg enda mer til å by meg på utfordrende problemstillinger. Dessuten opplevde jeg at medarbeiderne hos Magnus Legal er opptatt av å spille hverandre gode. De ser styrkene til hverandre og unner hverandre suksess, hvilket har vært svært viktig for meg. Blant annet fikk jeg bruk for mine språkkunnskaper, og fikk delta i møter med internasjonale kunder.

Arbeidsmiljøet

På min første arbeidsdag som trainee ble jeg møtt av mange ansikter med store smil, og denne varme velkomsten har vedvart siden. Gjennom hyggelige og imøtekommende kollegaer ble jeg inkludert i arbeidsmiljøet fra første dag, og gjennom tett oppfølging har jeg følt meg godt ivaretatt under hele oppholdet mitt. Det er alltid spennende samtaler rundt lunsjbordet, og ellers. Jeg er veldig takknemlig for at medarbeiderne har fått meg til å føle meg trygg, velkommen og motivert på jobb. Dette er en arbeidsplass jeg ikke ville vært foruten.

Ønsker du en bratt læringskurve, muligheten til å utfordre deg selv innenfor både nasjonal og internasjonal rett, og å arbeide et sted hvor du heies frem og motiveres? Da anbefaler jeg deg på det sterkeste å søke trainee-opphold hos Magnus Legal.

Du vil kanskje også like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.