Advokatfirmaet Haavind er et av Norges ledende fullservice advokatfirmaer. Vi dekker hele spekteret av juridiske tjenester og bistår flere av de største aktørene innen norsk og internasjonalt næringsliv. Teknologi og digital utvikling ligger i kjernen av vår virksomhet. Vi har et sterkt og inkluderende fagmiljø og mange dyktige kollegaer å spille på. 

Som trainee i Haavind får du en smakebit på hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig hos oss. Du blir tilknyttet et forretningsområde, og får tildelt både en fadder og en partnerfadder som skal sikre god oppfølgning og veiledning. Oppgavene du får som trainee er varierte, og vi har som mål at alle traineer skal få være med i retten og delta i kundemøter. 

Som nyansatt fullmektig hos oss kan vi love deg en bratt læringskurve og tidlig ansvar, med god støtte fra faddere, partnere og erfarne advokater. Alle ansatte har egne mål- og utviklingsplaner som følges opp gjennom hele året. Våre advokater får løpende relevante kurs og forelesninger gjennom Haavindskolen. Vi har omfattende prosedyrevirksomhet, og et godt samarbeid med Rettssenteret og Oslo Røde Kors.

Som hovedsamarbeidspartner med CF er vi opptatt av å ha gode tilbud til deg som student, både faglige og sosiale.

Vi er stolte av å ha et knallbra arbeidsmiljø, og motiveres av verdiene engasjement, dyktighet, samarbeidsglede og humor. Sammen deler vi disse verdiene, samtidig som vi tar vare på det som gjør oss unike. Mangfold skaper en arena hvor vi utfyller hverandre og leverer som Haavind. 

Vi håper vi får mulighet til å bli kjent med deg!